söndag 1 februari 2009

Om jag med ordning skulle rapportera gårdagen

Nu har man vaknat till liv lite mera, så nu kanske man skulle kunna ta sig i kragen och göra en lite bättre rapportering från gårdagen.
Som sagt, jag fick inbjudan till Rockfesten av Åsa och även det stora nöjet att få Lena som bordsdam. Vi hamnade att sitta vid "ungdomsbordet" vilket var väldigt uppskattat och många skrattsalvor utlöstes under kvällen.
Till middag fick vi jordärtskockssoppa till förrätt, en riktigt god thaigryta till varmrätt och så avslutades middagen med pannacotta, kaffe och avec! Smarrigt bara värre, Lena ville visserligen lite ta åt sig av äran, då hon varit med och hjälpt gänget att röra i grytan under dagen.... hehe.... Fast största äran tror jag kocken Mikaela ska ta åt sig av.
Sen började festen komma loss ordentligt när dansen började, undertecknad fick äran att dra första låten - en hederlig dansbandsklassiker - "Blue Hawaii"! Tackar för kommentarerna efteråt, Ålands svar på Christer Sjögren, det värmde! Sen rockade vi loss ordentligt hela natten lång. Kan väl erkänna att det känns en del i benen idag, så dansa det har man gjort, riktiga disco moves dessutom.
Sen blev det busstransport tillbaka till Mariehamn vid småtimmarna på natten. När jag promenerade hemåt (som var tanken alltså) så kom jag på den geniala idén att Arken har ju öppet ännu, så in en sväng dit måste man också bege sig..... Bra jobbat Putte! Precis vad man behövde den tiden på dygnet. Fast roligt var det också, fick ju träffa en massa bekanta som var ute och roade sig i natten.

Nåja, nu har man lite bett om ursäkt för gårdagens synder!
Puss och kram på Er!

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. rockfest och blue hawaii??? hur i h-lvete går det ihop??? /jeanette

    SvaraRadera
  3. Man kan rocka upp Blue Hawaii.... då funkar det bra... hehe

    SvaraRadera