måndag 16 februari 2009

Frågestund

Gott folk och kära medborgare, det är högtid för mig, att för första gången, ställa upp på frågestund på bloggen. Nu har Ni chans, att få reda på just det där, som Ni funderat på en längre tid, genom att kommentera detta inlägg, med en fråga riktad till mig, så ska jag besvara dem. Ta tillfället i akt och fråga just din fråga.
Putte´s frågestund är härmed öppnad!

7 kommentarer:

  1. Va skoj! Då undrar ja... När kom du på att du är homosexuell? Hur berättar man de för dottern? Hur tog hon det o mamman till flickan o övrig släkt o vänner? Ha du stötit på något problem angående de? Va de ett svårt steg att ta?
    Sen undrar ja just va din dotter önska för låt när hon va me dej på radion? Så vacker va den!

    Sen vill ja även säga... Va skoj att du hittat kärleken o hoppas att ni blir lyckliga tillsammans länge länge! Sen även e du en riktigt bra radiopratare måste ja tillägga :) Ha de bra!!

    SvaraRadera
  2. Tack för första frågan, då ska vi ta itu med svaren.
    Jag tror, att man alltid varit homosexuell, fast man nog kanske inte har levt ut det. I början trodde man nog säkerligen inte att det stämde, utan levde som heterosexuell, fast det kanske känts fel. Jag har inte stött på några problem med min sexuella läggning, visst kanske några har höjt på ögonbrynen, men trots det, så är jag fortfarande samma vanliga jag som jag alltid har varit.
    Visst har man kanske haft lite ångest över att "komma ut", men när man väl tagit steget, kändes det bra.
    Min dotter önskade Du är allt med Shirley Clamp, en riktigt fin låt, dessutom kan hon texten och sjöng med hela låten - imponerande vill jag tillägga för en snart 5 årig tjej.
    Tack för komplimangen angående radioprateriet, uppskattning är skönt att få ibland. Ha det bra du med, vem du nu är!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Putte Putte ska vi hångla???!!! ;o)
    // MJ

    SvaraRadera
  4. Ja, du Mimmulimia, visst kan vi väl det. Kom hit bara! :)

    SvaraRadera
  5. Vad vill du göra i fratiden? Va har du för framtidsplaner? /B

    SvaraRadera
  6. Frågestund? Jaha jaa, men jag har nog ingen fråga vad jag kan komma på nu i alla fall. Återkommet isf! Men håller absolut med dig, du har inte ändrats ett dugg. Vi har känt varann i snart 12 år va? Kan d stämma? Du är samma goa, roliga, trevliga kille som du var då vi gick i Folkis! Det var ett roligt år, det glömmer jag aldrig! =) Det är så skönt att ha dig som kompis Putte, för med dig kan man prata om precis vad som helst! Du ska veta att jag tycker enormt mycket om dig... <3 Massa kramar

    SvaraRadera
  7. Vad jag vill göra i framtiden, oj.... helst av allt vill man väl va rik, ta det lungt, inte behöva stressa med jobb och dyl. MEN det är väl bara drömmar som man kan hoppas att slår in någon gång, men tillsvidare vill jag leva som jag gör idag.

    SvaraRadera