onsdag 20 januari 2010

Vilka dagar!

Det har varit två helt härliga dagar som har passerat min livshistoria. Oj, det där lät näst intill dramatiskt, men dock sant, det som har varit, är historia!

Fick en kompis hit i måndags från Nyköping, Kalle! Måndagen blev rätt lugn, vi var båda lite små slöa, då vi sovit dåligt natten före och Kalle haft en relativt lång resdag, så det blev lite fikande först och på kvällen var vi till Wirrans i Godby och åt middag, mätta och belåtna!
Sen blev det soffliggande och tv resten av kvällen, riktigt mysigt!

Tisdagen däremot, blev det mera fart, ja efter att ha sovit ut ordentligt så, bar det ner på stan för att kika. Hamnade in en sväng till Park på en öl och bäst som det var, dök Ritva upp där också och oj, vad det blev många skratt och även allvarsamma diskussioner. Hur kul som helst. Från Park begav vi oss till Indigo och från Indigo till Dinos. Där träffade vi på några till, så då bestämde vi oss för, att när vi nu en gång för alla var ute på lite krogrunda, då blev det Pub 1:an och biljard, hur kul som helst.

Sen blev det Arken, javisst, dock var vi väl trots allt inte så många där en tisdag kväll, men vi som var där, livade upp tillvaron på bästa sätt!

Ja, kortfattat riktigt trevliga dagar som sagt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar