torsdag 5 augusti 2010

Go och gla, kexchoklad

Hejsan svejsan på Er, hoppas allt har varit bra med Er. Här har man haft det toppen. Njutit av lite ledigt och så passade man på att ta en liten semesterresa till Stockholm. Ja, jag vet, det låter inte så exklusivt, men det har däremot känts exklusivt. Bott på 5-stjärnigt boende mitt i centrala Stockholm, fått frukost serverat, varit ut och käkat, försökt att visa svenskarna hur man bowlar (gick med varierat resultat kan jag väl tillägga) och så även en vända till Gröna Lund och trängas med massor av andra människor.
Det har varit toppen! Har också hunnit med att inhandla lite attiraljer till det kommande bröllopet som jag ska bevittna. Råkade skriva det på facebook, att jag skulle inhandla lite prylar till det kommande bröllopet, två som direkt trodde det var jag som skulle gifta mig. Passar väl på att säga till Er alla nu, att nej, ingen har friat till mig ännu, så något kommande bröllop för min del, står nog skrivet i stjärnorna, men man vet aldrig, bäst som det är, är det kanske någon gulle vän som friar och då blir det bröllop med pompa och ståt!

Dagarna har gått så fort och nu är det sista kvällen tillsammans med prinsen min, vi har haft det jätte mysigt tillsammans. Kommer att minnas dessa dagar länge!

Gott folk, nu ska jag dra mig tillbaka till soffan och njuta, men vi hörs! Kram på Er alla!

1 kommentar: