söndag 13 juni 2010

Utgång

Det blev en oplanerad utgång igår, först blev det en sväng till Park, trevligt, träffade några bekanta där och lyssnade på Kire, duktig trubadur, sen blev det Östergård, eller Arken som vi brukar säga. Blev en del dansande uppe på "gubbhyllan" till tonerna från Högtryck. Var ner en sväng och lyssnade på Soundway i Nattklubben och blev helt oplanerat gästartist mitt i allt där också.... trevligt :) Vilken allsång.
Kvällen var bra och rolig, på vägen hem, när jag hade hämtat ut min jacka, tog mina gamla instinkter fart. En kille kom rusande till mig, höll sig för armen, hade ett djupt och öppet skärskår, bloden pulserade ur honom, utan att desto mera tänka på saken, tog jag han om honom, la honom ner på golvet, höll armen högt och tryckte på såret för att försöka stoppa blodet, utan någon form av skyddshandskar eller nåt liknande. Efteråt såg jag rätt mysig ut, tittade just på mina byxor, som är helt nerblodade. Jag hoppas att allt gick bra för honom, han fick åka till akuten med ambulansen, fördelen är att här på Åland har vi duktig sjukvård på akuten, så jag är säker på att han fick den bästa tänkbara vården.

Så, det var min lördag kväll, idag är känner man av den kan jag säga.....trött....trött....trött....

Va har ni gjort i helgen då?

2 kommentarer:

  1. tjingeling. tror jag bestämt stod och spelade i går :) var rätt trevligt kväll. Blir rätt mysigt när casinot är där , strömmar folk hela tiden.
    Tur att han där killen träffade på dig då som visste vad som skulle göras!!!

    Hehe jag höll också på hamn på scen där nere, men smet hastigt hem... tyckte jag hade gjort mitt för kvällen;)

    SvaraRadera
  2. Tjingeling Ramona!
    Tror bestämt jag såg och hörde dig igår jo... :)
    Tusan, du borde ju ha varit där, du e ju sån däringa sjuksysterutbildad du... ;)

    SvaraRadera